Eşti aici
×

Selfie stick-urile

Selfie stick-urile

Selfie stick-urile reprezinta o categorie de produse pe care ori le iubesti ori le urasti din cauza ca multi vad in acest tip de fotografie (selfie) doar un simplu trend care va trece la fel de repede precum a si aparut. 

Din punctul nostru de vedere, selfie stick-urile sunt foarte utile si le vom sustine in continuare prin argumente. De exemplu, ce facem atunci cand suntem singuri intr-un loc uimitor de frumos si nu exista nicio alta persoana pentru a ne face o fotografie? Cu ajutorul unui selfie problema este imediat rezolvata si vei ramane cu o amintire cu tine in acel loc special. Mergand mai departe, de ce sa nu profitam de multitudinea de accesorii disponibile pentru telefoanele mobile si sa nu utilizam un selfie stick. Acesta este un accesoriu perfect pentru cei care calatoresc in special pe cont propriu. O alta utilitate a unui selfie stick este atunci cand doresti sa filmezi o drumetie, plaja, un concert, o petrecere sau multe altele evenimente. Un alt beneficiu foarte important, cu un selfie stick vei putea realiza o fotografie cu toti prietenii tai, fara sa fie nevoie ca unul dintre voi sa nu apara in fotografie pentru ca a trebuit sa o realizeze.

Selfie stick-urileSelfie stick-urile fiind de fapt un monopod cu un suport inversat ele nu sunt chiar o noutate, acestea existand inca din anul 1990, insa este adevarat ca in prezent odata cu aparitia smartphone-urilor si a camerelor lor foto foarte perfomante monopodurile au fost modificate pentru a fi utilizate cu dispozitivele mobile.

In prezent, oferta de selfie stick-uri fiind foarte variata poate fi dificil sa alegem unul potrivit. Cea mai buna modalitate de a face acest lucru este sa ne gandim la cinci caracteristici importante: compatibilitatea, lungimea, puterea, capacitatea de control la distanta si accesoriile ce pot fi folosite. 

Daca doresti un selfie stick pe care sa il utilizezi si cu un aparat foto dar si cu telefonul mobil sau tableta, atunci trebuie sa alegi unul realizat din materiale solide care sa poata sustina greutatea acestora. Sau pentru o siguranta mai mare iti poti construi singur un selfie stick dintr-un monopod. Este de ajuns sa achizitionezi adaptorul pentru dispozitive mobile si o telecomanda Bluetooth pentru a putea declansa camera foto a telefonului, obtinand astfel un selfie stick foarte rezistent dar si un monopod pentru camera foto sau video profesionala.