Eşti aici
×

PowerBank MagicMount adauga 4000mAh bateriei iPhone-ului tau

PowerBank MagicMount adauga 4000mAh bateriei iPhone-ului tau

Husele de protectie cu baterii incluse sunt foarte voluminoase. Noul PowerBank MagicMount de la Scosche va ofera aceleasi beneficii ca si acestea – o baterie portabila atasata de iPhone-ul tau pentru o durata de utilizare mai mare. Cu MagicMount, bateria se ataseaza prin intermediul unor magneti si a unei placi metalice (MagicPlate) direct pe telefon si gratie acestui dispozitiv cu magneti puteti elimina bateria foarte rapid atunci cand nu este necesara. De asemenea, folosind acest PowerBank nu este nevoie sa scoti husa/carcasa telefonului in niciun moment.

Acest PowerBank utilizeaza sistemul MagicMount realizat de catre producatorul Scosche. Vei primi doua placi metalice foarte subtiri, de 0,7 mm, denumite MagicPlates. Ataseaza una dintre acestea pe iPhone-ul tau, direct sub carcasa, sub husa de protectie sau o poti lipi direct pe telefon cu ajutorul adezivului de la 3M ce vine in acelasi pachet. Aceasta placa metalica se monteaza pentru a putea functiona magnetul PowerBank-ului.

Incarcarea
Nu este o configuratie foarte usoara atunci cand PowerBank-ul este atasata de iPhone, acesta cantarind cam la fel ca si telefonul – insa iti va ajunge sa incarci telefonul de doua ori, gratie celor 4000mAh disponibili. Totusi nu este o greutate iesita din comun, chiar si solutia venita de la Apple ce ne ofera o carcasa cu baterie inclusa, este de aproximativ aceeasi categorie.

Fiind capabil sa utilizezi orice husa de protectie alaturi de aceasta baterie suplimentara este un mare beneficiu, mai ales pentru persoanele care doresc sa foloseasca si alte accesorii in acelasi timp, cum ar fi niste lentile suplimentare pentru fotografii, lucru pe care nu il vor putea face cu o carcasa de protectie ce are baterie inclusa. De asemenea, este foarte placut sa stiu ca pot schimba in orice moment doresc husa de protectie a telefonului, fara sa fiu nevoit sa ma mai gandesc si la bateria suplimentara, iar acesta este si motivul pentru care am ales sa montez placa metalica MagicPlate sub carcasa telefonului.

In cazul in care esti obisnuit sa ii ceri dispozitivului iOS sarcini ce necesita foarte multa procesare, avand mai multe PowerBank-uri vei avea  posibilitatea sa le schimbi mult mai usor decat daca ai utiliza baterii externe clasice sau huse de protectie cu baterii incluse. De asemenea, PowerBank MagicMount dispune si de un indicator LED care iti arata statusul bateriei, iar iesirea de 2.1A iti ofera cea mai rapida incarcare posibila.

Si daca cumva erai ingrijorat de utilizarea magnetilor, atunci trebuie sa stii ca Scosche iti garanteaza ca acesti magneti din neodim sunt “100% siguri” pentru telefoane si alte dispozitive mobile si nu vor interfera cu nimic.

MagicMount

PowerBank face parte din linia de produse Scosche MagicMount, linie alcatuita si din suporturile auto si multe alte produse. Suporturile auto au ajuns acum la varianta MagicMount PRO si iti ofera trei versiuni, MagicMount Pro Dash / Window / Vent. Toate aceste produse folosesc acelasi sistem pe baza de magneti din neodim si placi metalice, MagicPlates.

Merita cumparat?
Daca nu iti plac husele de protectie cu baterii incluse, asa cum este si cazul meu, atunci cu siguranta folosesti deja o solutie tip PowerBank, insa fara a avea si magneti. Montarea cu ajutorul magnetilor este un upgrade major ce iti permite sa folosesti telefonul cu usurinta atunci cand acesta este incarcat de catre bateria suplimentara.